Prevajanje

Naši diplomirani prevajalci, profesorji tujih jezikov in naravni govorci vam prevedejo ali lektorirajo vse vrste besedil od pravnih, finančnih, tehničnih pa vse do spletnih strani, časopisnih člankov, umetnostnih besedil in besedil osebne narave. Nudimo vam prevajanje naslednjih jezikovnih kombinacij:

angleščina
francoščina
italijanščina
nemščina
ruščina
španščina
makedonščina
slovenščina

V primeru, da jezikovne kombinacije, s katero se srečujete pri svojem delu, ni med navedenimi, vas vabimo, da se kljub temu obrnete na nas in z veseljem bomo poiskali ustrezno rešitev za vaš projekt.

Cenik naših prevajalskih storitev je na voljo tukaj.

Naročilo prevajalske storitve

Besedila nam lahko pošljete v fizični obliki ali v elektronski obliki na naš e-mail info@emperus.com. Če nam besedilo pošljete v fizični obliki, vam po veljavnem ceniku zaračunamo tudi njegovo digitalizacijo oz. pretvorbo v elektronsko obliko. Po prejetem naročilu prevedemo vzorčni del besedila (0,5 avtorske strani) in vam ga pošljemo v vpogled. Ko nam pisno potrdite ustreznost prevoda vzorčnega dela in naročilo potrdite s plačilom predračuna, je vaše naročilo potrjeno in pričnemo prevajati ostali del besedila.

Z oddajo naročila izražate, da se strinjate z našimi splošnimi pogoji, ki so navedeni tukaj.


 .