Zbiramo prijave za jesenski semester jezikovnih tečajev!

Zbiramo prijave za jesenski semester 30-urnih začetnih in nadaljevalnih tečajev angleškega, nemškega, italijanskega, španskega, ruskega in drugih tujih jezikov ter slovenščine za tujce!

S tečaji pričnemo oktobra!

Dodatne informacije: 041 58 44 92 ali d.emperus@gmail.com.

Vabljeni!

Jezikovni tečaji

V okviru svojega delovanja društvo izvaja jezikovne tečaje in individualne ure angleškega, nemškega, francoskega, italijanskega, španskega, ruskega in drugih jezikov ter tečaj slovenščine za tujce. Ti tečaji so namenjeni tako osebam, ki se prvič srečujejo s tujim jezikom, kot tudi osebam, ki že imajo nekaj predznanja in bi tega želeli osvežiti, obnoviti in/ali nadgraditi. V primeru, da jezika, ki bi se ga želeli učiti, ni med navedenimi, vas vabimo, da se kljub temu obrnete na nas in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev.

Tečaji za skupine do 8 tečajnikov se izvajajo v prostorih društva, tečaji za večje skupine (do 20 tečajnikov) se izvajajo na dodatni lokaciji v bližini. Stranke imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje v neposredni bližini lokacije.

Vpisujemo tudi med letom.


Prijavnica
Urnik
Koledar tečajev
Dodatne vaje
Lokacija

Vpisujemo tudi med letom.
Dobrodošli!

Individualni jezikovni tečaji

Tečaji, ki so prilagojeni vašemu znanju, vašim potrebam in vašemu urniku. Izvajajo se v obliki paketov učnih enot. Cena enega paketa 30-minutnih učnih enot je 140 €, posamezno srečanje pa vsebuje najmanj dve učni enoti (60 min). Zaradi visoke intenzivnosti tečaja se stranka sama odloči za število paketov. Pouk se avtomatično podaljšuje v nov paket po 10 učnih enot vse do pisnega preklica stranke.

Jezikovni tečaji v skupini

Klasični jezikovni tečaji

Klasični jezikovni tečaj za odrasle in otroke v skupini od 2 do 8 tečajnikov traja 30 šolskih ur in poteka enkrat tedensko oz. po dogovoru. Izvede se v obliki 15 srečanj. Cena tečaja je 315 € (možno je plačilo na obroke). Ena šolska ura traja 45 minut. Tečaj v skupini je po dogovoru možno podaljševati vse do pisnega preklica strank. Vpišete se lahko tukaj ali osebno na sedežu društva (po predhodnem dogovoru).

Če je v skupino vpisan le en tečajnik, se tečaj izvede v obliki individualnega jezikovnega tečaja.


Krajši jezikovni tečaji

Krajši jezikovni tečaj za odrasle in otroke v skupini od 2 do 4 tečajnikov se izvede v obliki 10 srečanj po 60 minut, ki potekajo enkrat tedensko oz. po dogovoru. Eno tovrstno srečanje vsebuje 2 učni enoti po 30 minut. Cena tečaja je 140 €. Tečaj je po dogovoru možno podaljševati vse do pisnega preklica strank. Vpišete se lahko tukaj ali osebno na sedežu društva (po predhodnem dogovoru).

Če je v skupino vpisan le en tečajnik, se tečaj izvede v obliki individualnega jezikovnega tečaja.

  • Pri skupinskih tečajih je možno tudi plačilo na obroke.
  • Tečaji in individualni pouk jezikov potekajo na Kolodvorski 2, Grosuplje (1. nadstropje desno, zvonec 19 EMPERUS). V primeru večjih skupin (8-20 tečajnikov) se tečaj izvede na dodatni lokaciji v bližini prostorov društva.
  • Brezplačno parkiranje za stranke zagotovljeno. Vpišete se lahko tukaj ali osebno v prostorih društva (termin po dogovoru).
Informacije: za dodatne informacije smo vam na razpolago na telefonski številki 041 58 44 92 ali prek e-maila d.emperus@gmail.com.
URNIK za aktualni semester je na voljo tukaj. Vpisujemo tudi med letom. Dobrodošli!
 .