Poslovni stiki z ruskim trgom

Z znanjem ruščine boste v prednosti v poslovnem svetu, saj je Rusija vplivna velesila, govorcev ruščine pa je kar 161 milijonov. Na poslovnih sestankih (деловая встреча) z ruskimi podjetji boste z odličnim poznavanjem ruščine in poslovnega bontona naredili dober vtis. Uspešen zaključek pogajanj zaključite s stiskom roke in frazo: »Договорились!« (»Dogovorjeno!«)

Za brezplačne dodatne vaje iz ruščine kliknite spodnjo sličico!


Ruski turisti v Sloveniji

Ruščina vam lahko koristi tudi doma, saj v Slovenijo prihaja vedno več rusko govorečih turistov. Naši gostje bodo zagotovo prijetno presenečeni in počaščeni, če se boste z njimi sporazumevali v njihovem jeziku in jim tako olajšali dopust. Ko jim boste zaželeli srečno pot, bodo iskreno veseli ponovnega vabila v goste: »Приезжайте еще!« (»Pridite spet!«)

Spoznavanje ruske kulture

Si mogoče želite prebrati dela velikanov ruske klasične literature ali si pogledati bisere sovjetske in moderne ruske kinematografije v originalu? Načrtujete izlet v pristno rusko Moskvo ali v bolj evropski Peterburg? Si želite obiskati Bajkal, najgloblje jezero na svetu, subtropsko olimpijsko mesto Soči ali pa prepotovati Rusijo s transibirsko železnico? Vse to bo z znanjem ruščine lažje, zato se nam pridružite na intenzivnih, interaktivnih in zabavnih tečajih v jezikovni šoli Emperus! Vpišete se lahko tukaj!

До встречи!


 .