Za brezplačne dodatne vaje kliknite spodnjo sličico!

Španščina postaja čedalje bolj prisotna na vseh področjih našega življenja. Na ulicah srečujemo španske turiste in študente na izmenjavi, ob posebnih priložnostih se radi predajamo kulinaričnim užitkom v španskih in mehiških restavracijah, na radijskih postajah pa se vrtijo glasbene uspešnice v španskem jeziku. Poslovneži zaradi hitro rastočega trga vse bolj sodelujejo z latinskoameriškim trgom, ostali pa si za oddih vse pogosteje zaželimo odkrivati čare špansko govorečih dežel. Tako je znanje španščine pri nas že vrsto let zelo zaželeno, morda tudi zato, ker je španščina eden lažjih jezikov za učenje.

Španščina je uradni jezik v kar 21 državah sveta. V mednarodni komunikaciji se uporablja kot drugi najpogosteje govorjeni svetovni jezik, obenem pa se uvršča na tretje mesto kot svetovni jezik politike, ekonomije in kulture. Španščino se čedalje bolj označuje kot jezik prihodnosti, saj število njenih govorcev narašča izjemno hitro. Z znanjem španščine boste konkurenčnejši na poslovnem področju, saj vas bodo ljudje prej opazili, zaposlitev pa boste lažje pridobili tudi na globalnem trgu. Znanje španščine predstavlja enkratno poslovno priložnost, saj boste svojo poslovno dejavnost lažje razširili na tuje trge in osvojili španski in latinskoameriški trg, pri čemer je slednji eden izmed najhitreje rastočih na svetu.

Torej, več kot dovolj razlogov, da se nam pridružite na zabavnih in sproščenih tečajih španščine v društvu Emperus. Vpišete se lahko tukaj.

¡Bienvenidos!

 .